Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Bugg vid uppdatering av formulär

2015-05-13

I fredags gjordes en ny release där den nya publiceringen slogs igenom. Vi har nu noterat en bugg där uppdatering av formulär inte sker automatiskt när man väljer ”Vill du uppdatera inventeringsformuläret med ändringar från mallen?” Och klickar på ”ok”. Detta slår endast igenom för de som startar en helt ny inventering eller startar en inventering som tidigare har varit godkänd.

Detta gör att ni som arbetar i samma anläggning som innan förra torsdagen inte kommer ha ett uppdaterat formulär med information om var man ska lägga in bild. För att få uppdateringarna i formuläret behöver anläggningen godkännas. När den har blivit godkänd kan ni sedan starta upp den och då följer uppdateringen med var bilder ska läggas in.

För att få en logisk och bra visning av anläggningens bilder på publika visningen (www.t-d.se) är det viktigt att de senaste mallarna används (detta eftersom mallarna har ändrats).

Vi ser över buggen och återkommer så fort den är åtgärdad.