Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Förändringar på den publika sidan www.t-d.se

Publicerad:

2015-10-06

 

På www.t-d.se kommer sökrutan att lyftas fram och designen ändras något på startsidan.

Inne på anläggningen kommer relaterade anläggningar att visas med sin startbild i en annan design än tidigare. Borås Djurpark är huvudanläggning och Aphuset, Bonnagården etc är relaterade anläggningar.

Inne i TD finns nu också möjligheten att på en huvudanläggning bestämma om de relaterade anläggningarna ska komma upp som egna sökträffar eller bara under huvudanläggningen (som ovan). Funktionen aktiveras/släcks med glödlampan bredvid den relaterade anläggningens namn på huvudanläggningens detaljsida. En släckt glödlampa = anläggningen dyker inte upp som egen sökträff. Alla glödlampor är tända inledningsvis och avtalsadministratören avgör om de ska släckas för att inte visas som enskilda träffar.

OBS den nya presentationen av relaterade anläggningar kommer slå igenom på alla anläggningar efter ompublicering som beräknas ske inom kort. Om man vill få den nya designen före dess måste man publicera om anläggningen.

Publicerad: