Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Rapportfunktionen öppnad

Översyn och arbetet med att justera regler kopplat till formulär och åtgärdsrapporter i pdf för samtliga regelverk är klar.

- Följande gäller för anläggningar startade och inventerade före 22 november -

Den översyn av regler kopplat till formulär och möjlighet att få ut åtgärdsrapporter är gjord och rapportfunktionen för pdf åter öppen för avtalsadministratörer. Möjlighet att ta ut excelrapporter ges längre fram efter att testning är klar. Justeringarna i anläggningarna kommer variera beroende på omfattning av inventering, vilka kort som infogats med mera.

Översynen och korrigeringarna av regler har varit nödvändigt för att ni som användare i TD ska få ut korrekta rapporter kopplat till olika lagkrav.

Observera - För att få korrekta rapporter MÅSTE anläggningen startas om med värden.

Om du har en pågående inventering klicka ur korten så du får 100% klar, följ stegen nedan beroende på status på inventering och fortsätt din inventering. Om det finns röda kort använd funktionen ”Kvar att göra” för att enkelt hitta rätt i inventeringen. Använd den senaste Översiktsrapporten för de värden som eventuellt inte följt med (exempelvis toalett (ej stor toalett) i entréutrymme om detta inventerats) för att få fram tidigare värden och för över dessa manuellt.

Om det saknas bild och en komplettering ute på plats inte är aktuellt kan man tills vidare använda TD-dummy (bild på TD-loggan) för att kunna få anläggningen 100% klar. Länk till manualer och lathundar

 

Pågående inventering:
1. Godkänn inventeringen
2. Starta kopia under fliken historik
3. Eventuellt komplettering med värden och bilder där kort visar rött
4. Godkänn inventering
5. Möjligt att ta rapport samt publicera

Redan publicerad anläggning:
1. Avpublicera anläggningen
2. Starta kopia under fliken historik
3. Eventuellt komplettering med värden och bilder där kort visar rött.
4. Godkänn inventering
5. Möjligt att ta rapport samt publicera

Redan godkänd anläggning men inte publicerad:
1. Starta kopia under fliken historik
2. Eventuellt komplettering med värden och bilder där kort visar rött.
3. Godkänn inventering
4. Möjligt att ta rapport samt publicera