Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

RSS-flöden på t-d.se

Publicerad:

2014-11-20

Nu går det att prenumerera på nyheterna via RSS-läsare. Genom att prenumerera på RSS-flöden kan du på ett smidigt sätt bevaka nyheter och uppdateringar på t-d.se utan att besöka webbplatsen. Detta kan man göra exempelvis via webbläsaren eller sitt e-postprogram. En vanlig svensk översättning av RSS är nyhetsflöde.

För att ta emot RSS-flöden behöver du en RSS-läsare. De flesta nyare versioner av de vanligaste webbläsarna kan idag hantera RSS, till exempel Internet Explorer, Firefox och Safari. Även många e-postprogram kan ta emot RSS. Webbläsaren Google Chrome stödjer inte RSS-flöden automatiskt. För att kunna ta emot RSS-flöden genom Google Chrome behöver du först installera en plug in, läs mer här (öppnas i nytt fönster).

TDs RSS-nyheter finner du på t-d.se, klicka på länken TD, sedan på nyhetslista. Längst ner på sidan finner du länken ”prenumerera med RSS”, klicka på den. Nu öppnar sig en ny sida, kopiera sidans url-adress och lägg in den i din rss-läsare. För att läsa nyheterna från t-d.se behöver du logga in. Vid eventuellt behov av stöd för att använda RSS-plugin och RSS-läsare hänvisar vi er till IT-ansvarig på er arbetsplats. 


Användbara länkar

Läs om RSS på Wikipedia  

Lägga till RSS i Chrome 

Lägga till RSS i Outlook 

Lägga till RSS i Outlook 2013

Publicerad: