Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Material och ordlista

På denna sida finns en allmän presentation av TD, ordlista, TD:s profilguide samt logotyper för användning vid inventering eller presentationer.

Presentation av TD

Här finns kortfattade presentationer av TD i form av en broschyr och vykort.

Broschyr om TD

TD vykort

Ordlista

Här finns en ordlista för Tillgänglighetsdatabasen (pdf). 

TD logotyper

Här kan du enkelt ladda ner TD-loggan i jpg. Högerklicka på loggan och spara den på din egen enhet. En komplett beskrvining av användandet hittar du i vår grafiska profil.

Logga för webben - 45,0 kb

 

Logga för webben - 40,1kb

När logotypen ska tryckas upp på papper, hämta logotyp för tryck från VGR Mediebank.

TD:s profilguide

TD:s framtoning är självklart inte bara en grafisk fråga. Det är främst resultatet av det dagliga och konsekventa arbete som vi alla lägger ned för att göra TD framgångsrik.

Men i vår dagliga kontakt med olika aktörer använder vi oss emellertid ofta av vårt visuella igenkänningsmärke, främst representerat av vår logotyp, men också grafiska element och textstilar. Vår visuella identitet är alltså en betydande del av TD:s varumärke och hur vi uppfattas bland dem som kommer i kontakt med oss.

I samband med framtagande av vår nya logotype sammanställdes även en profilguide där du kan läsa mer om de riktlinjer vi jobbat fram.

TD:s profilguide 

Senast uppdaterad: 2019-09-27 13:55