Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildning TD 2017

Publicerad: Uppdaterad:

2017-01-03 Datum för utbildningstillfällen

Inventerare - 1 dag 
Områdesadministratör och Avtalsadministratör - 2 dagar

Första dagen är gemensam för alla deltagare och omfattar såväl administration i systemet samt praktisk inventering. Deltagarna behöver kunna komma åt sin personliga e-mail för att kunna logga in i systemet. Registrering av personlig profil sker före kurstillfället. Surfplatta samt inventeringsutrustning behövs för varje deltagare under dagen för den praktiska inventeringen. Dag två omfattar enbart Områdesadministratörer och Avtalsadministratörer. Observera att områdesadministratörer och avtalsadministratörer behöver ha kunskap om praktisk inventering för att kunna ge support till inventerarna. TD erbjuder inte enskild support till inventerare.

 

Upplägg utbildning
Exempel på agenda för utbildningsdag/dagar

 

Utbildning hos Avtalspart:
På grund av omorganisation kommer TD inte att ha resurser att utbilda på plats hos avtalspart utan enbart i Vänersborg. Max antal deltagare 8 personer, vid färre än 6 anmälda flyttas kurstillfället fram. 

 

Utbildning på plats i Vänersborg:
Personer skickas till Vänersborg på gemensamma utbildningsdagar. 
Kostnad: 500 kronor/dag per person, exklusive moms. Kaffe ingår lunch ombesörjs av var och en.

Utbildningsdatum i Vänersborg höst/vinter 2017:
31/10-1/11
12/12-13/12

Anmälan mejlas till Linnéa Björk linnea.bjork@vgregion.se

 

Utbildning i rapporthantering

I utbildningen för Områdes- och Avtalsadministratör ingår en övergripande genomgång av rapporthantering. Fördjupad kunskap erbjuds utbildning under en halv dag. 
För kostnadsförslag vänligen kontakta:  Linnéa Björk linnea.bjork@vgregion.se

Publicerad: