Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Länkade anläggningar

Du kan använda länkade anläggningar för att hämta över värden mellan två anläggningar eller dela upp större anläggningar.

Alla anläggningar är ”huvudanläggningar” från början. Det ser man via ikonen som visar ett höghus bredvid namnet. När man går in på anläggningen och länkar till en annan ändras ikonen till ett mindre hus på den länkade anläggningen, huvudanläggningen har fortfarande ikonen höghus.

Hämta värden

Om en vårdcentral delar parkering och ingång med en rehabmottagning kan du länka dessa till varandra och hämta över gemensamma kort.

I inventeringsformuläret klickar du på ”fler val” och sedan ”hämta värden", Funktionen fungerar endast för kort på djup 1.

imagefb68.png

 

imageo6259.png

 

Vill du att anläggningarna ska visas som egna sökträffar i besöksvyn kan du bryta länken efter att du hämtat värden.

Dela upp en större anläggning

Vid inventering av större anläggningar med flera våningsplan eller flera hus bör du dela upp anläggningen. Ett sjukhus kan till exempel ha de gemensamma delarna i en huvudanläggning och varje mottagning i en egen länkad anläggning.

Sökbar på besöksidan

Under länkade anläggningar kan du välja om den länkade anläggningen ska vara sökbar på besöksidan. Om du har delat upp en större anläggning i en huvudanläggning och flera länkade anläggningar som du inte vill ska få egna sökträffar klickar du ur ”sökbar på besökssidan” på de länkade anläggningarna.

imagea76gh.png