Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Testning av nya formulär

För att kunna släppa nya formulär i TD behöver Tillgänglighetsenheten hjälp att testa de formulär som inte ingår i VGR:s verksamheter.

De avtalsparter som vill medverka i detta arbete uppmanas skicka ett mejl till TD-supporten med lista på vilka formulär som önskas testas. Skapa upp anläggningen och skicka namn på den i supportmejlet så länkar TD-supporten rätt formulär till den.

Om avvikelser upptäcks under inventeringen, till exempel för många nivåer i korten, obligatoriska kort som känns konstiga, bilder som saknas etc notera detta och skicka in samlat när ni meddelar att ni är klara med er inventering. Inventeringen måste vara 100% klar för att TD-supporten ska kunna granska den och återkoppla.

Observera att vid testning av formulär kan det behövas så pass mycket justeringar i efterarbetet att anläggningen måste föras över manuellt.