Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Användarträff 28 september 2017

Varmt välkommen till TD Användarträff 2017!

Torsdagen den 28 september är det dags för årets TD användarträff på Lindholmen Visual Arena i Lindholmen Science Park i Göteborg.

Under dagens program som pågår från kl 09.00 till 15.00 presenteras bland annat webbaserad TD2 certifiering inklusive grupparbete, demonstration av TD 3 samt en genomgång av ny rapportfunktion.

Torsdagen den 28 september, inklusive lunch och fika, är kostnadsfritt för en avtalsadministratör per avtal. OBS den kostnadsfria platsen för avtalsadministratören kan inte ersättas med en områdesadministratör eller inventerare. I mån av plats är det möjligt att anmäla fler personer till en kostnad av 700 kronor/person. Platser för anmälan av ytterligare deltagare annonseras veckan innan användarträffen.

 

Anmälan
Snarast, dock senast tisdagen den 14:e september, via mail till Linnéa Björk, linnea.bjork@vgregion.se, ange följande uppgifter; 
1. Namn
2. Kommun/avtalspart
3. Önskas kött, fisk eller vegetariskt till lunch 
4. Särskilda önskemål (exempelvis hörselteknisk utrustning) eller allergier
Eventuella frågor om användarträffen eller agendan ställs till Linnéa Björk, linnea.bjork@vgregion.se.
OBS! Linnéa Björk har semester från vecka 29 och är tillbaka vecka 32.