Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Utveckling av TD3

2017-04-03 Efter användarträffen 2016 har ett utvecklingsarbete pågått för att få fram nästa generations mallar, regelverk och rapporter i TD.

Efter användarträffen 2016 har ett utvecklingsarbete pågått för att få fram nästa generations mallar, regelverk och rapporter i TD. Processen sker i tät samverkan med vår IT-leverantör Precio Fishbone och målet är att kunna visa upp det nya systemet (TD3) på årets användardagar till hösten.

TD3 kommer att finnas parallellt med nuvarande TD. Detta innebär att all inventerad data ligger kvar och det kommer vara fortsatt möjligt att arbeta med denna. Avtalsparter kommer att kunna göra ett val om man vill inventera i nuvarande TD eller nya TD3. Om man fortsätter i nuvarande TD förändras ingenting - Inventeringsformuläret, rapportgenerering, besöksvyn kommer fungera precis som det gör idag. Om man väljer att arbeta i TD3 förändras allt utom besöksvyn. Inventeringsformuläret och rapporterna kommer ha ett helt nytt gränssnitt och utbildning krävs för att få inloggning och åtkomst. När det finns ytterligare information kring arbetet med TD3 läggs detta ut under Mina Sidor.