Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

TD-filmen vann i internationell filmfestival

2015-05-04
Filmen ”TD, Bra för alla – nödvändigt för några” tog hem guldet i kategorin ”Public Relations: Human Relations and Values” i den årliga filmfestivalen WorldMediaFestival.

 

Prisutdelningen kommer att ske i Hamburg den 6 maj

 -Vi är såklart jättenöjda och stolta över att ha tagit guld, det trodde vi aldrig! Det säger en glädjestrålande Marianne Salén som är uppdragsgivare för filmen.

Filmen ”TD, Bra för alla – nödvändigt för några” spelades in under slutet av 2014 tillsammans med SCPGREY Göteborg, som i samarbete med Fatboa Relation Communication stått för produktionen.

 

Att ta del av samhället är en mänsklig rättighet

Filmen lyckas på sina drygt 11 minuter visa hur självklart det borde vara för alla oavsett vem man är, att kunna ta del av samhället på lika villkor som alla andra. Många vill delta i samhällslivet och ta del av samhällets utbud, men alla har inte samma förutsättningar att göra det. Målet med TD - tillgänglighetsdatabasen är att varje verksamhet beskrivs så väl att du lätt kan avgöra om du kan besöka platsen eller inte.

 

 

Mer information

Länk till filmen ”TD, Bra för alla – nödvändigt för några” (svenskt tal med svensk text)

Länk till alla versionerna av filmen ”TD, Bra för alla – nödvändigt för några”

Länk till pressmeddelande

Länk till World Media Festival